Opleidingen

...
Introductie drones

In deze cursus maakt u kennis met wat drones zijn en waar drones kunnen worden toegepast. Deze cursus bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Op deze manier krijgt u een beter idee of dronevliegen iets voor u is.

Voor meer informatie - Contacteer ons

...
SORA

In deze cursus wordt er kennis gemaakt met de SORA. De SORA is een element binnen het dronevliegen dat belangrijk wordt bij de omschakeling naar de Europese droneregelgeving. Deze cursus helpt u op een goede, correcte manier risico’s in te schatten op de grond en in de lucht. Zodat u vluchten met uw drone op een veilige manier tot stand kan brengen.

Voor meer informatie - Contacteer ons

...
Vliegkaart

Bent u niet geheel mee hoe een vliegkaart is opgebouwd en moet worden gebruikt, volg dan zeker deze cursus. Gedurende deze cursus wordt het gebruik van de kaart theoretisch behandeld en scenario’s uitgewerkt.

Voor meer informatie - Contacteer ons

...
Opleiding op maat

Bent u opzoek naar die ene specifieke opleiding, of begeleiding omtrent een specifiek onderwerp? Contacteer ons gerust via (het contactformulier). Dit kan zowel voor theoretisch gerelateerde cursussen zijn of voor praktijkgerichte opleidingen. Ook extra begeleiding bij het praktijk vliegen is mogelijk.

Voor meer informatie - Contacteer ons

...
Teambuilding/Workshop

Bent u op zoek naar een leuke en originele teambuilding met uw bedrijf of familie, neem dan zeker eens contact op via (het contactformulier), dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Voor meer informatie - Contacteer ons

Vindt u niet wat u zoekt op DroneCave?

Neem dan gerust contact op via het contactformulier